En Carles ens explica que de ben petit ja era un apassionat per la fantasia i la història, va créixer enamorat de pel·lícules com Jasón y los Argonautas, Willow, La Historia Interminable o de qualsevol on sortissin animals mitològics, espases, cavallers o, fins i tot, pirates!

Tot va canviar un estiu al poble dels seus avis, quan va descobrir amb deu anys o poc més els còmics de Conan: Li van fascinar les històries, els dibuixos, la por… ell sabia que allò no era per la seva edat i, segons explica, per això encara el van fascinar més.

Gràcies a aquells còmics a d’altres que van venir després, de petit ja tenia clar que seria o dibuixant o historiador, les úniques professions que l’interessaven realment. Així que després de COU va estudiar il·lustració en una escola a Bellvitge i després Arts Gràfiques a l’escola de còmic JOSO. Al cap d’uns anys un amic li va venir amb la idea d’un joc de cartes sobre diferents mitologies que combatien per controlar a la humanitat i així va acabar col·laborant amb Guerra de Mitos, la revista online de relats Dementia i el joc de taula Noches de Sangre, entre altres encàrrecs

L’estil d’en Carles em té bocabadat. Té la força i el dinamisme del còmic i alhora és del tot conceptual i simbòlic, amb gran atenció als detalls. Cada vegada que rebo una de les seves il·lustracions sento com si s’obrís una porta del meu interior i en sortís exactament allò que he imaginat. Potser vosaltres també podeu copsar la força dels seus dibuixos.